Klub  

Podokręg Świebodzin  

Wiadomości Trzecioligowe  

Galeria  

Użytkownicy Online  
Aktualnie nie ma żadnych zalogowanych użytkowników:)
Jesteś niezalogowany. Jeśli nie jesteś zarejestrowany możesz to zrobić tutaj

Obecnie jest 4 gości online !

Licznik odwiedzin  
Dzisiaj:39
W tym miesiącu:772
W tym roku:27897
Ogólnie:91073

Od dnia 01-08-2006     

Statystyki     

Logowanie  

Problemy z logowaniem?

Jeszcze nie masz konta?
·Zarejestruj się!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Gość
Temat postu: Ceny biletów itp  PostWysłany: 27-08-2006 - 13:57

dokladnie, cena biletow to jakis skandal, ale to nie tylko u nas tak jest. najlepszym rozwiazaniem byloby wprowadzenie znizek dla osob uczacych sie

Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Gość
Temat postu: Ceny biletów itp  PostWysłany: 27-08-2006 - 11:44

Nie wiem jak wy ale ja zauważyłem spadek frekwencji na trybunach w ostatnim czasie ! Wydaje mi się że nie jest to podyktowane grą naszych bo badź co badż prezentują sie dobrze , przynajmniej u nas ! Myślę że ludzi trochę odstraszaja ceny biletów ! Popatrzmy na Gorzów ! Mówi sie że na meczu z Lechią było ponad 3 tys kibiców a i jakie są tam ceny biletów -młodzież do 18 lat za darmo ( u nas do 16) , normalne bilety 5 zł ( u nas 8 zł), a tym co wspomagają drużynę dopingiem 2 zł (u nas bez zmian 8 zł) !! Czy to nie jest paranoja ??!! Postawmy sie w sytuacji kogoś kto sie uczy i nie ma stałego dochody ! W poprzednim sezonie zdarzyło sie takie coś że 3 mecze pod rząd były u nas 3*8 zł = 24 zł !!! Wydaje mi sie że czas najwyższy zrobić cos z tym ! rozumiem niech zostana te bilety po 8 zł ale można zrobic jakies ulgowe tj 4-5 zł dla młodzieży uczącej sie (bez znaczenia czy w liceum czy juz gdziez na jakis studiach) , dla emerytów ,a także dla ekip przyjezdnych ( chrobry miał z tym problemy) ! Czas coś zrobić żeby na stadionie pojawiało sie przynajmnije po 1,5 tys ! Jesli ktoś z zarządu to przeczyta to prosiłbym o poważnym zastanowieniu sie nad tym !! A wszystkich kibiców zgadzających sie ze mna o podpisywaniu sie tutaj !

Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Skocz do:  
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat