Temat postu: Ceny biletów itp Wysłany: 27-08-2006 - 13:57
dokladnie, cena biletow to jakis skandal, ale to nie tylko u nas tak jest. najlepszym rozwiazaniem byloby wprowadzenie znizek dla osob uczacych sie
Gość
Temat postu: Ceny biletów itp Wysłany: 27-08-2006 - 11:44
Nie wiem jak wy ale ja zauważyłem spadek frekwencji na trybunach w ostatnim czasie ! Wydaje mi się że nie jest to podyktowane grą naszych bo badź co badż prezentują sie dobrze , przynajmniej u nas ! Myślę że ludzi trochę odstraszaja ceny biletów ! Popatrzmy na Gorzów ! Mówi sie że na meczu z Lechią było ponad 3 tys kibiców a i jakie są tam ceny biletów -młodzież do 18 lat za darmo ( u nas do 16) , normalne bilety 5 zł ( u nas 8 zł), a tym co wspomagają drużynę dopingiem 2 zł (u nas bez zmian 8 zł) !! Czy to nie jest paranoja ??!! Postawmy sie w sytuacji kogoś kto sie uczy i nie ma stałego dochody ! W poprzednim sezonie zdarzyło sie takie coś że 3 mecze pod rząd były u nas 3*8 zł = 24 zł !!! Wydaje mi sie że czas najwyższy zrobić cos z tym ! rozumiem niech zostana te bilety po 8 zł ale można zrobic jakies ulgowe tj 4-5 zł dla młodzieży uczącej sie (bez znaczenia czy w liceum czy juz gdziez na jakis studiach) , dla emerytów ,a także dla ekip przyjezdnych ( chrobry miał z tym problemy) ! Czas coś zrobić żeby na stadionie pojawiało sie przynajmnije po 1,5 tys ! Jesli ktoś z zarządu to przeczyta to prosiłbym o poważnym zastanowieniu sie nad tym !! A wszystkich kibiców zgadzających sie ze mna o podpisywaniu sie tutaj !
Regulamin Forum: Publikowane komentarze i posty są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Redakcja Swiebodzin.Com nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum.